Güncel

2020 APAN Müzik Ödülleri

Kore Eğlence Yönetimi Derneği’nin ev sahipliği yaptığı ilk K-Pop töreni olan 2020 APAN Müzik Ödülleri kazananları açıklandı. En iyi 10 ödülün kazananları, popülerlik oyu, jüri notları ve sanatçıların fiziksel albümler ve dijital yayınlar açısından bu yıl elde ettikleri başarılarla belirlendi.

2020 yılında K-Pop’u parlatan en büyük şarkıcılar olarak seçilen ilk 10 şu şekildedir: BTS, GOT7, Kang Daniel, Im Young Woong, IZ*ONE, MONSTA X, NCT 127, SEVENTEEN, The Boyz ve TWICE.

2020 APAN Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu
2020 APAN Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu

2020 APAN Müzik Ödüllerinde Diğer Kategorilerin Kazananları

En iyi 10 sanatçının yanı sıra, yalnızca popülerlik oyu ile seçilen diğer kategorilerdeki kazananlar da açıklandı. SM Entertainment’ın ödüllü erkek grubu NCT U, En iyi İkon Ödülü’nü kazandı. Sevilen solist Kang Daniel ise En İyi Performans Ödülü’nün kazananı oldu. Uluslararası anlamda şöhreti gittikçe artan BLACKPINK ise En İyi Müzik Videosu Ödülü’nü kazandı. Son olaraksa GOT7’nın JB’si En İyi Çok Yönlü Oyuncu seçildi.

28 Kasım 2020 tarihinde canlı olarak yapılması planlanan 2020 APAN Müzik Ödülleri COVID-19 önlemlerinin artması nedeniyle ertelendi. K-Pop dünyasını takip etmekte geri kalmak istemiyorsanız, sizlerde Teknotomy’nin K-Pop kategorisini buradan takip edebilirsiniz.

Ayşenur Köprülü

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik öğrencisidir. Gazeteciliğe ve yazı yazmaya olan tutkusu Teknotomy aracılığıyla bilim ve teknoloji alanında birleşiyor. Tutkusunu ve ilgi alanlarını birleştirip hayatının sonraki dönemlerinde daha başarılı olmak istiyor.

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

Bunu da Gör
Kapalı
Başa dön tuşu