K-Pop

2020 The Fact Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu

TMA 2020 olarak da bilinen, 2020 The Fact Müzik Ödülleri, online olarak yaptığı yayın töreninde kazananları seçti. Jun Hyun Moo ve Girls ‘Generation’dan Seohyun’un ev sahipliğini yaptığı yıl sonu etkinliğinde çok sayıda K-pop grubu, performans sergilemek ve ödüllerini almak için yer aldı.

2020 The Fact Müzik Ödülleri Töreni
2020 The Fact Müzik Ödülleri Töreni

2020 The Fact Müzik Ödüllerinde Kimler Ödül Aldı?

Daesang Ödülü’nü art arda üçüncü kez kazanan BTS oldu. Çok sevilen K-Pop grubu aynı zamanda Yılın Sanatçısı ve Dinleyicinin Seçimi ödüllerini de aldı. Ayrıca BTS, SEVENTEEN ile birlikte Dünya Çapında İkon unvanını da aldı.

2020 Müzik Ödülleri
2020 The Fact Müzik Ödülleri

Rakipsiz etkisini gösteren efsanevi k-pop erkek grubu Super Junior da TMA 2020’de dört ödül birden aldı. Sevilen grup, yılın sanatçıları arasında yer aldı. Grup, ayrıca TMA Popülarite, Fan N Star Choice ve Fan N Star Most Votes ödüllerini kazandı.

BTS ve Super Junior dışında K-pop dünyasının sevilen diğer isimleri de Bu Yılın Sanatçısı ödülünü aldı. Bu gruplara NU’EST, GOT7, SEVENTEEN, MONSTA X, MAMAMOO, Hwasa, TWICE, IZ*ONE, ve Kang Daniel dahildir.

TMA 2020’de kazanan diğer sanatçılar:
Global Hottest: ATEEZ, The Boyz, Stray Kids, (G)I-DLE
Next Leader: ENHYPEN, CRAVITY, Weeekly
Best Performer: Jessi, TXT, ITZY
Fan N Star Best ADS Award: Im Young Woong

Ayşenur Köprülü

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik öğrencisidir. Gazeteciliğe ve yazı yazmaya olan tutkusu Teknotomy aracılığıyla bilim ve teknoloji alanında birleşiyor. Tutkusunu ve ilgi alanlarını birleştirip hayatının sonraki dönemlerinde daha başarılı olmak istiyor.

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu