E-SporPUBG

2021 Kupa Vestel Turnuvası Başlıyor

2020 yılında espor adına yapmış olduğu 4 adet turnuvadan sonra isminden fazlası ile söz ettiren Vestel, Espor dünyasında izleyicilere güzel bir gösteri sunmuş oldu. Yılın ilk Vestel tarafından düzenlenen turnuvası 2021 Kupa Vestel heyecanı 18 Ocak günü ile birlikte başlıyor.

Türkiye’de sporun her kategorisinin arkasında duran Vestel, Espor’un Türkiye’deki liderlerinden biri olma görevi doğrultusunda izleyicilere sunmuş olduğu Kupa Vestel projesini 2021 yılına girdikten sonra da devam ettirmeyi planlıyor.

2021 Kupa Vestel Turnuvası Tarihleri ve Para Ödülleri
2021 Kupa Vestel Turnuvası Tarihleri ve Para Ödülleri

2021 Kupa Vestel Turnuvası Ocak’ta Başlıyor

Espor sevdalıları tarafından oldukça fazla ilgi gösterilen Kupa Vestel, Ocak ayında üç adet turnuva ile Espor dünyasının kalbini yoklayacak.

Yapılacak olan turnuva Vestel’in düzenlemiş olduğu beşinci Kupa Vestel Turnuvası olma özelliğini üstünde bulunduruyor. Yeni yılın ilk Espor heyecanı olarak 18-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuva Fornite maçları ile bir açılış yapacak. Fortnite maçlarının ardından ise 25-31 Ocak tarihleri arasında PUBG ve 25-30 Ocak tarihleri arasında Rocket League Turnuvası düzenlenecek. Yapılmış olan bu etkinlik ile Espor oyuncuları ve izleyicileri bir araya gelmiş olacak.

Toplam verilecek olan para ödülü ise 22.500 TL. Oynanacak olan turnuva maçlarının yarı final ve final heyecanı Kupa Vestel Twitch ve Youtube Vestel kanalı üzerinden canlı bir şekilde izleyicilere yayınlanacak.

Yapılacak olan turnuva hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için Kupa Vestel internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Furkan Köprülü

Oyun oynamayı ve teknoloji hakkında bir şeyler öğrenmeyi seven biri.

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu