Oyun

Dying Light 2 2021 Yılında Mı Çıkacak?

Dying Light 2, son birkaç senenin en çok beklenen oyunlarından biri ama maalesef oyunun geliştirme süresi yakın bir tarihte bitmeyecek gibi gözüküyor. Bu senenin başlarında Dying Light 2 ile ilgili pek çok haber çıktı. Pek çok kişi oyunun geliştirme aşamasında ciddi problemler olduğunu ve hatta geliştirmenin iptal edilebileceğini bile söyleyen vardı. Daha sonra geliştirici yaptığı açıklama ile beraber geliştirmenin iptal olmayacağını fakat COVID-19 sebebiyle geliştirme süresinin uzayacağını ve çalışanların bu sürece adapte olmak konusunda zorlandığını söyledi.

Dying Light 2
Dying Light 2

Ocak 2020 senesinde Techland, oyunun başlangıçta 2020 İlkbaharında piyasaya sürülmesinin planlandığını resmen açıkladı. Fakat takım, oyun için vizyonlarını gerçekleştirmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını, bu yüzden oyunun yeni çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi vermeden ertelendiğini bildirdi.

Dying Light 2
Dying Light 2

Techland, hafta sonunda Dying Light 2 ve 2021 senesinde açıklamayı planladıklarıyla ilgili bir güncelleme daha paylaştı. Güncelleme, resmi Discord sunucusu aracılığıyla paylaşıldı. Techland personeli, önümüzdeki sene yeni güncellemeler alacaklarını yazdı. Maalesef oyunun geliştirme süreciyle ve çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Furkan Köprülü

Oyun oynamayı ve teknoloji hakkında bir şeyler öğrenmeyi seven biri.

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu