Teknotomy Dosya

En İyi Eğitim Uygulamaları

Günümüzde teknoloji çok ilerlemiş durumda ve telefonlar sayesinde eğitim uygulamaları hayatımızın bir parçası haline geldi. Bu durumdan faydalanarak telefon ve tablet yardımıyla kendinizi geliştirebilir ve yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bu yazımızda kendinizi geliştirebilmeniz için en iyi 5 eğitim uygulamasını sizler için derledik.

En İyi Eğitim Uygulamalarından EdX

Uygulama en iyi eğitim uygulamalarından biridir. Gerçek kurslardan eğitim almanızı sağlar. Bu eğitimlere katıldığınızda bilgisayar programlama, beslenme, tarih, psikoloji gibi birçok alanda derslerden faydalanma olanağına sahip olacak hem de kendinizi geliştireceksiniz. Uygulama hem çevrim içi hem de çevrim dışı video anlatımları, bildiriler gibi içerikler barındırır. Bu android uygulama tamamen ücretsizdir.

En İyi Mobil Eğitim Uygulamalarından Bir Tanesi Olan EdX
En İyi Mobil Eğitim Uygulamalarından Bir Tanesi Olan EdX

Khan Academy

Uygulamada çeşitliliği fazla olan kurs ve dersler vardır. 10.000’den fazla video, ders gibi çok fazla içerik bulunur. Matematik, ekonomi, bilim gibi eğitimleri içerir. Android uygulamayı tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca çocuklar için özelliştirilmiş bir uygulaması da vardır.

En İyi Mobil Eğitim Uygulamalarından Bir Tanesi Olan KhanAcademy
En İyi Mobil Eğitim Uygulamalarından Bir Tanesi Olan KhanAcademy

Udemy

Uygulama kurs imkânı sunan ilk eğitim android uygulamalarından biridir. Şu anda 32.000 farklı kursu içerisinde barındırır. İçerisindeki kategorilerde işletme, sağlık, tasarım, müzik, yazılım, fotoğrafçılık gibi birçok kurs mevcuttur. Bazı kurslar oldukça iyi derecedeyken bazıları çokta beğenilmemiştir. Bu yüzden içerik kalitesi bakımından farklılık göstermektedir. Bu Android uygulama içerisinde hem ücretsiz hem de ücretli kurslar mevcuttur.

En İyi Mobil Eğitim Uygulamalarından Bir Tanesi Olan Udemy
En İyi Mobil Eğitim Uygulamalarından Bir Tanesi Olan Udemy

Wolfram Alpha

Uygulama özellikle lise öğrencileri için oldukça yararlıdır. Matematik sorularını çözmede, tarihteki önemli kişiler hakkında bilgi alma gibi konularda yardımcı olmaktadır. Bu android uygulama ücretsiz değildir, fakat tek sefer satın aldıktan sonra reklam ve uygulama içi satın alma olmadan rahatça kullanabilirsiniz.

Mobile Eğitim Android Uygulama WolframAlpha
Mobile Eğitim Android Uygulama WolframAlpha

Sizler için derlediğimiz bu eğitim programları sayesinde evinizden çıkmadan kendinize yeni yetenekler kazandırabilir ya da yeni bir yabancı dil öğrenebilirsiniz.

Furkan Köprülü

Oyun oynamayı ve teknoloji hakkında bir şeyler öğrenmeyi seven biri.

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu