Android

Nokia C1 Plus Lansmana Kısa Süre Kala Sızdırıldı

Yakın zaman içerisinde piyasaya çıkacak olan Nokia C1 Plus’ın teknik özelliklerinin sızdırıldığı ortaya çıktı. Teknoloji şirketleri arasında adını sıkça duyduğumuz Nokia, C1 Plus akıllı telefonuyla birlikle geliyor. Şuanda HMD Global şirketinin bünyesi içerisinde çalışmalarını sürdüren Nokia C1 Plus lansmanına kısa süre kala sızdırıldı.

HMD Global şirketi geçtiğimiz sene, kompakt 5,45 inç ekrana sahip ekonomik tasarımlı olan Android Go cihazı olan Nokia C1 modelini tanıttı. İçinde bulunduğumuz zaman zarfı içerisinde ise Nokia C1 Plus modeli için bir sızıntı ortaya çıktı.

Nokia C1 Plus Lansmana Kısa Süre Kala Sızdırıldı
C1 Plus Lansmana Kısa Süre Kala Sızdırıldı

Nokia’nın daha önce TA-1312 model numarasını taşıyan telefonu EEC listesinin içerisinde görülmüştü. Şuanda gün yüzüne çıkan sızıntıya göre; C1 Plus, HD+ çözünürlük ve 5 Mp selfie kamerası ile daha önce olduğu gibi 5.45 inçlik ekran boyutunu korumayı sürdürmeye devam ediyor. Nokia’nın C1 Plus cihazı tekli ana kamera modülünde ise yine 5 MP merceğe sahip olacak. 1 GB RAM’e ve 16 GB depolaman alanına sahip olan bu cihaz ayrıca 1.4 Hz saat hızına sahip sekiz çekirdekli bir CPU özelliği ile beraber gelecek. Nokia C1 Plus modelinin pil kapasitesi ise 2.500 mAh olarak piyasaya çıkacak.

Nokia’nın bu modelinin boyutları ise 149,1 mm x 71,2 mm x 8,75 mm olarak bu ay sonunda karşımıza çıkacak. Nokia C1 Plus’ın renk seçeneklerinin ise iki renkten oluştuğu ve bu renklerin mavi ve kırmızı olduğu biliniyor. Kırmızı ve mavi renk seçeneklerine sahip olan cihaz genel özellikleri ile giriş sekmenine sahip bir model olacak. Nokia’nın C1 Plus modeli için agresif bir fiyat etiketi sunması beklenirken bu telefon modelinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise şu anda belirsizliğini koruyor.

Daha fazla Android haberleri için Teknotomy Android sayfasını ziyaret edin.

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu