K-Pop

INFINITE Dongwoo ve Sungyeol’un Ayrılmasıyla Dağılıyor Mu?

Woollim Entertainment ajansı, INFINITE Dongwoo ve Sungyeol’un sözleşmelerini yenilememeye karar verdi ve sanatçıların ayrılacağını doğruladı. Böylece 7 kişiyle yola çıkan gruptan şarkıcıların ikisinin de ayrılmasıyla grupta 2 kişi kalmış oldu. Woollim Entertainment’in yaptığı açıklamaya göre Dongwoo ve Sungyeol, ajansla bir dizi uzun görüşme yaptı ve ardından sözleşmelerinin yenilenmemesine karar verdi.

infinite dongwoo ve sungyeol
Dongwoo ve Sungyeol INFINITE Grubundan Ayrılıyor

INFINITE Dongwoo ve Sungyeol, Woollim Entertainment’ten Ayrılıyor

Ajans konuyla ilgili yaptığı resmi basın açıklamasını şöyle:

“Merhaba, ben Woollim Entertainment. İlk olarak INFINITE grubunu seven ve destekleyen tüm hayranlara teşekkür ederiz. Son 11 yıldır bizimle birlikte olan sanatçılarımız INFINITE Dongwoo ve Sungyeol’un ay bittikten sonra bizimle olan özel sözleşmelerinin sonlanacağını bildirmek isteriz. Sözleşmeleri sona ermek üzereyken, sanatçılarımızın ikisiyle de bir dizi uzun görüşmeler gerçekleştirdik ve sözleşmenin yenilenmesine devam etmeme konusunda ortak bir karara vardık.

Jang Dongwoo ve Lee Sungyeol, 2010 yılından bu zamana kadar INFINITE üyeleri olarak birçok farklı alanda faaliyet gösterdi. Uzun zamandır bize eşlik eden ikilimize içtenlikle teşekkür ediyoruz. INFINITE Dongwoo ve Sungyeol’un müziklerine ve aktivitelerine gösterdiğiniz ilgi ve destekler için tüm hayranlarımıza teşekkür ederiz. Sanatçılarımız gelecekte yeni başlangıçlarını yaparken onlar için her zaman desteğimizi sürdüreceğiz.

Ayrıca, INFINITE grubunun lideri Sunggyu ile olan güzel ilişkimizi daha önce özel sözleşmesinin süresi dolduktan sonra sonlandırdık ve kendisi ‘Won’t Forget You’ adlı single albümünü çıkardı. Woollim ile 11 yılını geçiren sanatçımız Sunggyu’ya da en içten şükranlarımızı sunarız. Teşekkür ederim. –Woollim Entertainment”

Mart ayının başlarında Woollim Entertainment, INFINITE Dongwoo ve Sungyeol ile sözleşme yenilemeleri konusunda görüşmeler yaptıklarını paylaştı. Hoya’nın 2017 yılında ayrılması, L’nin 2019 yılının Ağustos ayında ayrılmasıve Sunggyu’nun bu yılın Şubat ayında ayrılmasının ardından Dongwoo ve Sungyeol gruptan ayrılan dördüncü ve beşinci üyeler oldu.

Sonuç olarak, Woollim’de yalnızca Woohyun ve Sungjong kaldı. Ancak Sungyyu, hayranların endişelerine karşılık olarak bunun halen bir dağılma olmadığını söyleyerek onlara yeniden güven verdi. Grup için bir yetkili, “INFINITE promosyonları için olasılığı her zaman açık bırakacağız. L’nin askerî terhisine iki sene kala, geleceği dikkatlice planlayacağız.” açıklamasında bulundu.

Kaynak
Woollim Entertainment Confirms INFINITE’s Dongwoo And Sungyeol Will Leave The Agency

Semanur Karaca

Bilim ve sanata büyük ilgi duyuyor. Sanat, sağlık, bilim ve teknoloji okumaları yapmaktan hoşlanıyor ve öğrendiklerini paylaşmak için Teknotomy'de yazıyor.

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu